DNA extraction optimization and authentication of Vaccinium berries and their products by high-resolution DNA melting analysis
Julkaisuvuosi
2024
Tekijät
Toth, Katalin; Salo, Heikki M.; Kinnunen, Sanni; Miettunen, Tuuli-Maaret; Alakärppä, Emmi; Suokas, Marko; Benevenuto, Juliana; Munoz, Patricio; Häggman, Hely; Jokipii-Lukkari, Soile
Organisaatiot ja tekijät
Oulun yliopisto
Alakärppä Emmi
Salo Heikki
Häggman Hely Margaretha
Toth Katalin
Kinnunen Sanni
Jokipii-Lukkari Soile
Miettunen Tuuli-Maaret
Suokas Marko
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Kustantaja
Sivut
110432
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Kustantajan version lisenssi
CC BY
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY
Muut tiedot
Tieteenalat
Ekologia, evoluutiobiologia; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodcont.2024.110432
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä