Emotional Insights for Food Recommendations
Julkaisuvuosi
2024
Tekijät
Rostami, Mehrdad; Vardasbi, Ali; Aliannejadi, Mohammad; Oussalah, Mourad
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A4 Artikkeli konferenssijulkaisussaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Emojulkaisun toimittajat
Goharian, Nazli; Tonellotto, Nicola; He, Yulan; Lipani, Aldo; McDonald, Graham; Macdonald, Craig; Ounis, Iadh
Konferenssi
Kustantaja
Sivut
238-253
ISSN
ISBN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
Muu lisenssi
Rinnakkaistallenteen julkaisuviiveen (embargo) päättymispäivä
16.03.2025
Muut tiedot
Tieteenalat
Tietojenkäsittely ja informaatiotieteet; Lääketieteen tekniikka
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Sveitsi
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1007/978-3-031-56060-6_16
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä