undefined

Bacteriological examination in place in five European countries to assess carcass fitness for consumption during meat inspection

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Laukkanen-Ninios, Riikka; Langkabel, Nina; Ghidini, Sergio; Pikkemaat, Mariel; Biesta-Peters, Elisabeth G.; van der Ark, Kees; Alban, Lis

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Laukkanen-Ninios Riikka

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Control

Volyymi

153

Artikkelinumero

109946

Julkaisu­foorumi

56254

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Eläinlääketiede; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodcont.2023.109946

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä