undefined

Arabinoxylan supplemented bread:From extraction of fibers to effect of baking, digestion, and fermentation

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Zhang, Dongming; Rudjito, Reskandi C.; Pietiainen, Solja; Chang, Shu-Chieh; Idstrom, Alexander; Evenas, Lars; Vilaplana, Francisco; Jimenez-Quero, Amparo

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Zhang Dongming

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Chemistry

Volyymi

413

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2023.135660

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä