undefined

Effects of fermentation and enzymatic treatment on phenolic compounds and soluble proteins in oil press cakes of canola (Brassica napus)

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Tian Ye, Zhou Ying, Kriisa Marie, Anderson Maret, Laaksonen Oskar, Kütt Mary-Liis, Föste Maike, Korzeniowska Małgorzata, Yang Baoru

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Yang Baoru

Laaksonen Oskar

Tian Ye

Zhou Ying

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

Elsevier

Volyymi

409

Artikkelinumero

135339

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2022.135339

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä