undefined

A transition towards plant-based diets on its way? Consumers’ substitutions of meat in their diets in Finland

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Nevalainen, Elina; Niva, Mari; Vainio, Annukka

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Vainio Annukka Orcid -palvelun logo

Niva Mari Orcid -palvelun logo

Nevalainen Elina

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

104

Julkaisu­foorumi

56259

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY NC ND

Rinnakkaistallenteen julkaisuviiveen (embargo) päättymispäivä

24.10.2023

Muut tiedot

Tieteenalat

Ympäristötiede; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Britannia

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodqual.2022.104754

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä