undefined

Marination increased tyramine levels in rainbow trout fillet strips packaged under modified atmosphere

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Jaaskelainen, Elina; Sade, Elina; Ronkko, Tuukka; Hultman, Jenni; Johansson, Per; Riekkola, Marja-Liisa; Bjorkroth, Johanna

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Jaaskelainen Elina

Sade Elina

Hultman Jenni

Bjorkroth Johanna

Riekkola Marja-Liisa

Johansson Per

Ronkko Tuukka

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Microbiology

Volyymi

109

Artikkelinumero

104099

Julkaisu­foorumi

56257

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.fm.2022.104099

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä