undefined

Ultraviolet radiation: An interesting technology to preserve quality and safety of milk and dairy foods

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Delorme, Mariana M.; Guimarães, Jonas T.; Coutinho, Nathália M.; Balthazar, Celso F.; Rocha, Ramon S.; Silva, Ramon; Margalho, Larissa P.; Pimentel, Tatiana C.; Silva, Marcia C.; Freitas, Monica Q.; Granato, Daniel; Sant’Ana, Anderson S.; Kasnowski, Maria Carmela; Cruz, Adriano G.
Näytä enemmän

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Granato Daniel

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Katsausartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Julkaisu­foorumi

68698

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Teollinen bioteknologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.tifs.2020.06.001

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä