undefined

Neutral electrolyzed water (NEW), chlorine dioxide, organic acid based product, and ultraviolet-C for inactivation of microbes in fresh-cut vegetable washing waters

Julkaisuvuosi

2018

Tekijät

Lehto, Marja; Kuisma, Risto Martti Johannes; Kymäläinen, Hanna-Riitta; Mäki, Maarit

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Kymäläinen Hanna-Riitta

Kuisma Risto Martti Johannes

Luonnonvarakeskus

Mäki Maarit

Lehto Marja

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

42

Numero

1

Artikkelinumero

13354

Julkaisu­foorumi

60442

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Muut maataloustieteet; Teollinen bioteknologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1111/jfpp.13354

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä