Differential scanning calorimetry coupled with machine learning technique: An effective approach to determine the milk authenticity
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Farah, Juliana S.; Cavalcanti, Rodrigo N.; Guimarães, Jonas T.; Balthazar, Celso F.; Coimbra, Pablo T.; Pimentel, Tatiana C.; Esmerino, Erick A.; Duarte, Maria Carmela K.H.; Freitas, Mônica Q.; Granato, Daniel; Neto, Roberto P.C.; Tavares, Maria Inês B.; Calado, Verônica; Silva, Marcia C.; Cruz, Adriano G.
Näytä enemmänOrganisaatiot ja tekijät
Luonnonvarakeskus
granato daniel
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Kustantaja
Volyymi
121
Artikkelinumero
107585
Sivut
9 p.
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kotieläintiede, maitotaloustiede
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodcont.2020.107585
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä